English
3 2 1 НОВИНИ

МЗХ отваря мярка 121 от старата ПРСР

МЗХ отваря мярка 121 от старата ПРСР

Новината за отваряне на мярка 121 изненада земеделците в цяла България, но получава тяхната подкрепа. Остава въпросът дали могат да реагират бързо с проекти....

Преместихме се на нов адрес

Преместихме се на нов адрес

Фирмата премести офисите си на нов адрес в София...

Ново съобщение на ДФЗ във връзка с документите за кандидатстване по подмярка 4.1

Ново съобщение на ДФЗ във връзка с документите за кандидатстване по подмярка 4.1

ДФЗ излезе с ново съобщение във връзка с публикуваните на страницата на фонда документи за кандидатстване по подмярка 4.1...

3 2 1 ОФЕРТА НА МЕСЕЦА

Сеялка за директна сеитба GASPARDO, модел GIGANTE 600

Сеялка за директна сеитба GASPARDO, модел GIGANTE 600

Плуг Gregoire Besson, модел R71

Плуг Gregoire Besson, модел R71

Навесни, обръщателни 5 корпусни плугове с гладки отметателни дъски от склад.

Плуг Gregoire Besson, модел R41

Плуг Gregoire Besson, модел R41

Навесни, обръщателни 4 и 5 корпусни плугове с лентови отметателни дъски от склад.

НОВИЯТ T6 - ТРАКТОР ПО МЯРКА НА ВАШЕТО ЗЕМЕДЕЛСКО СТОПАНСТВО


НОВИЯТ T6 - ТРАКТОР ПО МЯРКА НА ВАШЕТО ЗЕМЕДЕЛСКО СТОПАНСТВО

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ, ПОВИШАВАЩИ ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА


Всяка ферма има различни изисквания, а внедряването на интелегентни иновации означава също така да се предложат доказани и изпробвани решения за подобрение на ефективността. Кабината HorizonTM, с предлаганото като опция окачване Comfort RideTM, осигурява забележителен ергономичен комфорт и изключителна видимост, подобрена от люка на покрива. Комфортът през целия ден се повишава от нови автоматични характеристи
ки, като режимите Auto Road и Field, допълнени от функционалността Headland Turn Sequence - редуване на завоите в синора.

 

 

Опция ца Т6 с нисък покрив

 

 

СТАНДАРТНО ИЗПЪЛНЕНИЕ И ОПЦИИТЕ ЗА ПОКРИВ С НИСЪК ПРОФИЛ
За цялата гама, като опция, се предлагат два варианта на покрив. Нископрофилният покрив е перфектен избор за фермери животновъди, които трябва да влизат в традиционни постройки с нисък таван, без това да влияе на височината вътре в кабината. Стандартният вариант е идеален за общите селскостопански операции.

 

 

 

 

 

 

 

 

Пестене на гориво при Т6 ВАЛ ЗА ОТВОД НА МОЩНОСТ 1000Е, КОЙТО СПЕСТЯВА ГОРИВО
Изберете опцията ВОМ 540/1000/1000E, за да намалите значително консумацията на гориво. Когато, например, работите с големите сламопреси от серията ВВ9000, достигате скорост на ВОМ 1000Е при едва 1621 оборота в минута на двигателя. Това осигурява производителност с нисък разход на гориво и работа тиха като шепот.

 

 

 

 

 

 

НАМАЛЕН РАЗХОД НА ГОРИВО  Намален разход на гориво при Т6
Какво ще кажете да редуцирате сметките си за гориво с 10%. Тракторите от серията Т6 постигат това, защото комбинират супер ефективната, дишаща технология за каталитична редукция на отработените газове ECOBlueTM с най-новото поколение технологии за интелигентно управление на двигателя. Управлението на оборотите на празен ход на двигателя намалява хода му от 850 на 650 оборота в минута, по време на периодите на продължителена работа на място, което от своя страна означава, че когато тракторът Ви изчаква с включен двигател, той харчи много малко гориво.

 

 

 

 

 

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗБОР МЕЖДУ ЧЕТИРИ И ШЕСТЦИЛИНДРОВИ ДВИГАТЕЛИ
Серията Т6 се предлага както с четири, така и с шестцилиндрови конфугурации при двигателя, така че собствениците могат да изберат мощността, която най-добре ще пасва на техните изисквания. Освен това, ниските съотношения мощност-тегло, от 28.6 кг за конска сила, намаляват консумацията на гориво и утъпкването на почвата. Т6 са новото определение за избор.

 

ПРЕДЛАГАНЕ НА ТРАНСМИСИЯ ПО МЯРКА
Собствениците, които търсят здрава и надеждна механична трансмисия, предлагаща изключителната простота да се качиш в трактора и да тръгнеш, ще изберат Dual Command. Трансмисията Semi Powershift Electro Command е перфектна за транспорт и интензивни операции, както и за изпълнението на култивиране при висока скорост.

 

                

 

 

 

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА АДАПТИРАНЕ КЪМ ЧЕЛЕН ТОВАРАЧ И ПРЕДНА НАВЕСНА СИСТЕМА
Серията Т6 е проектирана с мисълта за работа с предна навесна система и възможност за агрегатиране с челен товарач. Всички трактори от серията са съвместими с гамата челни товарачи на Ню Холанд 7000ТL и Ви предлагат най-новото в товаренето. Те напълно съответстват на системата FOPS - за предотвратяване преобръщането на обектите, за предпазване от наранявания и падащи предмети. Предната навесна система със SuperSteerTM, предрагана като опция, намалява времето за обръщане в тесни синори и увеличава производителността.

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

С НЮ ХОЛАНД РАДИУСЪТ НА ЗАВОЙ Е МНОГО МАЛЪК
Ню Холанд вярват в силата на избора, така че, Вие можете да си избирате измежду три различни типа оси. Стандартната ос гарантира традиционна ефективност, окачването на предната ос TerraglideTM осигурява гладко като коприна движение, а предната ос SuperSteerTM с предна навесна система ви дава изключителна маневреност при завой в двора или на синора, съвсем просто и на всякъде!
Всички оси могат да бъдат оборудвани със системата за управление на сцеплението TerraglideTM, за максимална маневреност и намалено износване на гумите.

  

 

ТОЧНИЯТ ОТГОВОР ЗА ВАШИТЕ ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ХИДРАВЛИКАТА
Мислили ли сте си нягока какъв хидравличен поток ви е необходим в същност? Стандартната хидравлична система "отворен център" генерира поток от 80 литра в минута, което е повече от достатъчно за по-голямата част от приложенията в едно земеделско стопанство. За операциите, при които се изисква изключително интензивен хидравличен поток, такива като специализирано бране на картофи например, ще трябва да се избере система "затворен център" със сензорна помпа от 113 литра в минута. Независимо от това, колко здраво работи трактора, управлението винаги ще остане леко и лесно, тъй като то се захранва от отделна помпа с капацитет 40 литра в минута.