English
3 2 1 НОВИНИ

МЗХ отваря мярка 121 от старата ПРСР

МЗХ отваря мярка 121 от старата ПРСР

Новината за отваряне на мярка 121 изненада земеделците в цяла България, но получава тяхната подкрепа. Остава въпросът дали могат да реагират бързо с проекти....

Преместихме се на нов адрес

Преместихме се на нов адрес

Фирмата премести офисите си на нов адрес в София...

Ново съобщение на ДФЗ във връзка с документите за кандидатстване по подмярка 4.1

Ново съобщение на ДФЗ във връзка с документите за кандидатстване по подмярка 4.1

ДФЗ излезе с ново съобщение във връзка с публикуваните на страницата на фонда документи за кандидатстване по подмярка 4.1...

3 2 1 ОФЕРТА НА МЕСЕЦА

Плуг Gregoire Besson, модел R41

Плуг Gregoire Besson, модел R41

Навесни, обръщателни 4 и 5 корпусни плугове с лентови отметателни дъски от склад.

Трактор BCS, без кабина

Трактор BCS, без кабина

Употребяван зърнокомбайн New Holland, модел СХ8090

Употребяван зърнокомбайн New Holland, модел СХ8090

Начало » За PRONAR

ЗА PRONAR

PRONAR Sp. z o.o. разположена в Narew (регион Podlaskie) е един от най-големите производители на земеделски машини в Полша. Фирмата се е превърнала в една от най-динамично развиващите се компании врегиона, заемаща много висока позиция в класацията на 500-те най големи компании в Полша, със своите 1600 работници. Производството се извършва в няколко завода, всички разположени в регион Подлаские и по-точно в Нарев, Страбла и Наревка. Инвестиционните планове на фирмата предвиждат и отваряне на нови промишлени звена, специализирани в сегмента на специфични земеделски машини. Множеството бизнес партньри в цял свят, представляват и осигуряват присъствието на PRONAR на международните пазари. Големият успех на марката се дължи на професионализма и посветеността на управляващи и служители, на модерните производствени методи, високите стандарти за качество, иновативните технологични решения и оригинална гама от продукти. Предложенията от PRONAR се състоят от диференцирани пакети от подходящи системи и решения за модерно земеделие, общинската администрация и транспорт по пътищата, проектирани за специфичните нужди на клиентите, които работят дори и в най-трудните условия ден след ден, година след година.

 

Освен основната си дейност, свързана с промишления монтаж на земеделска техника, PRONAR са посветени и на производството и продажбата на машини за комуналните дейности, горското стопанство, процесите по изграждане и ремонт на пътища. Универсалното оборудване, което предлагат е подходящо за работа както в специализирани фирми, така и от физически лица.

 

Ванто Трейд Ауто си партнира с полската фирма ПРОНАР в сектора на машини за комуналните дейности: трактори за общински цели, четки за почистване на пътищата, гребла за сняг, контейнери за съхранение на боклук, машини за почистване на трева, храсти и канавки по продължение на пътищата.

SNOW BLOWER PRONAR OW 1,5