English
3 2 1 НОВИНИ

МЗХ отваря мярка 121 от старата ПРСР

МЗХ отваря мярка 121 от старата ПРСР

Новината за отваряне на мярка 121 изненада земеделците в цяла България, но получава тяхната подкрепа. Остава въпросът дали могат да реагират бързо с проекти....

Преместихме се на нов адрес

Преместихме се на нов адрес

Фирмата премести офисите си на нов адрес в София...

Ново съобщение на ДФЗ във връзка с документите за кандидатстване по подмярка 4.1

Ново съобщение на ДФЗ във връзка с документите за кандидатстване по подмярка 4.1

ДФЗ излезе с ново съобщение във връзка с публикуваните на страницата на фонда документи за кандидатстване по подмярка 4.1...

Начало » За ЕNOROSSI

ЗА ЕNOROSSI

 

 

 

 

 

 

 

Enoagricola Rossi s.r.l. започва своята дейност на 4 януари 1982 година, като резултат от желанието на партньорите в нея да продължат работата на предишното машинно предприятие, работещо в областта на земеделието. В началото на обновената си дейност се налага да полагат много усилия, за да  се справят с конкуренцията, а до края на 80-те години вече са увеличили значително оборота си, основно благодарение на италианският пазар.


В началото на 90-те години, се взима стратегическото решение да се развиват и международни пазари, особено в Северна Америка. Това довежда до преразпределение на предлаганите продукти, големи инвестиции за допълнителни ресурси в разработването, промотирането и създаването на нова търговска мрежа.


Сега фирмата може да предложи следните видове машини:


Оборудване за сенопроизводството, включително големи машини, които се прилагат както в Италия, така и в други държави, където фермерите събират много сено и имат нужда от техника за автоматизиране на процеса;


Почвообработващи машини и земекопна техника, предназначени предимно за малки стопанства и за лични цели;


Системи за производство на олио с различен произход, които също са предназначени за малки стопанства, които имат ограничена необходимост, но в същото време искат да извършват дейностите от целия процес при тях на място.

 


В момента фирмата работи с повече от 45 служители в Италия и си партнира с множество доставчици, които произвеждат влаганите компоненти посредством нови технологии в отливането на стоманата, лазарно заваряване и др. топлинни обработки.

Успешно посрещат предизвикателството на международните пазари и глобализацията, които не подминават бизнеса със земеделска техника, особено на северноамериканския пазар. Днес, фирмата продължава да води търговска политика, ориентирана към качеството и фокусирана върху нуждите и очакванията на крайния потребител и особено високите нива на адаптираност на машините към нуждите на всяко стопанство. Благодарение на това, ЕНОАГРИКОЛА РОССИ изнася 80% от своята продукция в САЩ, присъства на пазарите на Южна Африка, Латинска Америка и Австралия, като едновременно с това продължава да бъде един от основните производители за италианския и европейския пазари.

 

Enorossi се представлява от собствена структура в следните държави: САЩ, Мароко, Русия и Китай.