English
3 2 1 НОВИНИ

МЗХ отваря мярка 121 от старата ПРСР

МЗХ отваря мярка 121 от старата ПРСР

Новината за отваряне на мярка 121 изненада земеделците в цяла България, но получава тяхната подкрепа. Остава въпросът дали могат да реагират бързо с проекти....

Преместихме се на нов адрес

Преместихме се на нов адрес

Фирмата премести офисите си на нов адрес в София...

Ново съобщение на ДФЗ във връзка с документите за кандидатстване по подмярка 4.1

Ново съобщение на ДФЗ във връзка с документите за кандидатстване по подмярка 4.1

ДФЗ излезе с ново съобщение във връзка с публикуваните на страницата на фонда документи за кандидатстване по подмярка 4.1...

Начало » За Seko

ЗА SEKO

Италианската фирма SЕКО е един от най-важните производители на самозадвижващи се и прикачни фуражонарязващи и смесителни ремаркета, използвани в животновъдството по света, както и с производството на машини и инсталации за рециклиране на отпадъци и наторяване.

 

 

Водеща позиция, постигната благодарение на повече от 30-годишен опит, непрекъснато усъвършенстване и стабилно развитие. Посреща променливите нужди на пазара, като предлага високотехнологични продукти и така осигурява на клиентите развитие, производителност и сигурност. Постоянните инвестиции в проектирането и развитието на производствения процес, употребата на най-добрите суровини и прилагането на най-съвременни технологии, поставят високи стандарти в качеството на продуктите и услугите.

 

90% от продуктите на СЕКО се изнасят в 58 държави по света, като това е най-голямата награда за високото качество на продуктите им.

 

Фирмата се намира в северна Италия в район със силно развита промишленост. Оперативната й структура се разпростира върху 30 000 кв.м. покрита площ и 60 000 кв.м. открити площи. Тук около 100 служители внимателно разработват цялата производствена гама.

 

Сертифицирането на фирмата по система за качество е направено от престижната германска институция TÜV, в съответствие с последните изисквания UNI EN ISO 9001:2000.