English
3 2 1 НОВИНИ

МЗХ отваря мярка 121 от старата ПРСР

МЗХ отваря мярка 121 от старата ПРСР

Новината за отваряне на мярка 121 изненада земеделците в цяла България, но получава тяхната подкрепа. Остава въпросът дали могат да реагират бързо с проекти....

Преместихме се на нов адрес

Преместихме се на нов адрес

Фирмата премести офисите си на нов адрес в София...

Ново съобщение на ДФЗ във връзка с документите за кандидатстване по подмярка 4.1

Ново съобщение на ДФЗ във връзка с документите за кандидатстване по подмярка 4.1

ДФЗ излезе с ново съобщение във връзка с публикуваните на страницата на фонда документи за кандидатстване по подмярка 4.1...

3 2 1 ОФЕРТА НА МЕСЕЦА

Сеялка за директна сеитба GASPARDO, модел GIGANTE 600

Сеялка за директна сеитба GASPARDO, модел GIGANTE 600

Плуг Gregoire Besson, модел R71

Плуг Gregoire Besson, модел R71

Навесни, обръщателни 5 корпусни плугове с гладки отметателни дъски от склад.

Употребяван зърнокомбайн New Holland, модел СХ8090

Употребяван зърнокомбайн New Holland, модел СХ8090

Начало » За Gallignani

ЗА GALLIGNANI

 

Италианската фирма Gallignani e производител на сламопреси, балировачна и опаковъчна техника.

Галиняни се превръща във водеща фирма на важните международни пазари на петте континента. Стратегически фирмата разработва две структури за продажбите с цел защитаване на пазарите - италианския и международния. Благодарение на програмите си за развитие и разширяването на управленските екипи, отделите за продажба на фирмата се разрастват и се изгражда широка дилърска мрежа в цяла Италия. Особено важно е партньорството на фирмата с най-високо квалифицирани дистрибутори.

Фирмата отчита постоянен ръст в продажбите с износ, възлизащ на 70% от това увеличение. Заводите й са разположени на площ от 12.3 хектара, от които 45 хил.кв.м. са покрити. Във фирмата работят 250 висококвалифицирани работници. Всичко това я прави водеща в Италия в производството на балировъчна техника и я поставя сред 5-те най-добри в света.

Благодарение на постепенното разработване на нови пазари, днес продуктите на фирма Галиняни са познати в повече от 50 държави, включително в Далечния Изток, Китай, Южна Америка и се засилва присъствието им в Европа, Канада и Североизточна Америка.

Групата GALLIGNANI включва:

 

- Gallignani Semina s.r.l. - специализирана в проектирането, производството и продажбите на пневматични сеялки за прецизна сеитба.
- Sigma 4 s.p.a - водещ производител на челни товарачи и булдозерни дъски в Италия
- Gallignani France s.a.r.l. - търговски клон във Франция

Чрез механизиране на производствения процес, фирма Галиняни ускорява различните фази на селскостопанска дейност от засяването до прибирането на готовата продукция.

 

Подразделение Сено: проектира, произвежда и продава балировъчна техника за кръгли, паралелепипедни и малки бали. Машини за опаковане на нормални и малки бали. Машини за балиране на фураж и слама.
Подразделение Плодове и зеленчуци: Специализирано в машини за прибиране на плодове и зеленчуци (в частност домати и зелен фасул), гроздоприбираща техника и оборудване за резитба.
Търговско подразделение: продават продукти, допълващи машините на Галиняни - сенообръщачки, сеносъбирачки, косачки и др.
Подразделение Сеялки: Проектира, произвежда и продава пълна гама от пневматични сеялки за прецизно засяване.
Сигма 4 :  Специализирани в производството на челни товарачи, булдозерни дъски и обратни лопати за работа с трактори.

 

Линк към представяне на фирмата (на английски език)