English
3 2 1 НОВИНИ

МЗХ отваря мярка 121 от старата ПРСР

МЗХ отваря мярка 121 от старата ПРСР

Новината за отваряне на мярка 121 изненада земеделците в цяла България, но получава тяхната подкрепа. Остава въпросът дали могат да реагират бързо с проекти....

Преместихме се на нов адрес

Преместихме се на нов адрес

Фирмата премести офисите си на нов адрес в София...

Ново съобщение на ДФЗ във връзка с документите за кандидатстване по подмярка 4.1

Ново съобщение на ДФЗ във връзка с документите за кандидатстване по подмярка 4.1

ДФЗ излезе с ново съобщение във връзка с публикуваните на страницата на фонда документи за кандидатстване по подмярка 4.1...

Начало » За Sigma 4

ЗА SIGMA 4

 

Италианската фирма Sigma 4 e производител на системи челни товарачи и помощна техника. Компанията е основана през 1975-а година и оттогава се специализира в производството на челни товарачи за трактори, както и различни инструменти и приспособления за селскостопанската техника. През 2001 година се присъединява към GALLIGNANI GROUP и по този начин се сдобива с нови производствени възможности и пазари. През септември 2005 г. фирмата представя първите челни товарачи OEM, в следствие на което ARGO GROUP я избира за свой надежден партньор.

SIGMA 4 е лидер на пазара в Италия на челни товарачи за селскостопански трактори. Фирмата се нарежда на 6-о място в Света сред този род производители.

Произвежданите челни товарачи са съвместими с всички световни производители на трактори, като CASE, Claas, Deutz Fahr, Fendt, Goldoni, John Deere, Landini, McCormick, Landini, New Holland, SAME, Valtra, Zetor и др.