English
3 2 1 НОВИНИ

МЗХ отваря мярка 121 от старата ПРСР

МЗХ отваря мярка 121 от старата ПРСР

Новината за отваряне на мярка 121 изненада земеделците в цяла България, но получава тяхната подкрепа. Остава въпросът дали могат да реагират бързо с проекти....

Преместихме се на нов адрес

Преместихме се на нов адрес

Фирмата премести офисите си на нов адрес в София...

Ново съобщение на ДФЗ във връзка с документите за кандидатстване по подмярка 4.1

Ново съобщение на ДФЗ във връзка с документите за кандидатстване по подмярка 4.1

ДФЗ излезе с ново съобщение във връзка с публикуваните на страницата на фонда документи за кандидатстване по подмярка 4.1...

3 2 1 ОФЕРТА НА МЕСЕЦА

Плуг Gregoire Besson, модел R41

Плуг Gregoire Besson, модел R41

Навесни, обръщателни 4 и 5 корпусни плугове с лентови отметателни дъски от склад.

Трактор BCS, без кабина

Трактор BCS, без кабина

Употребяван зърнокомбайн New Holland, модел СХ8090

Употребяван зърнокомбайн New Holland, модел СХ8090

Начало » За Maschio Gaspardo

ЗА MASCHIO GASPARDO

 

 

 


През 1964 година братята Maschio, които са били занаятчии, основават фирмата в обора на тяхната къща в Камподарсего, Италия. Развитието й през годините е било постепенно и продължително, обаче придобиването на Gaspardo през 1994 година се явява фундаментална и повратна точка за разширяването на гамата продукти и осигурява нови хоризонти на растеж. Днес, групата Maschio Gaspardo присъства по целия свят с 10 филиала и 7 производствени завода, а така също изнася пълната гама от машини, които произвежда, в повече от 100 държави.

 

В наши дни италианската фирма Maschio Gaspardo е производител на различни видове сеялки и почвообработваща техника. Техниката с марка GASPARDO е лидер при прецизната и директната сеитба! Фирмата произвежда машини с тази марка основно в следните групи техника: Сеялки за слети култури; Сеялки за окопни култури; Сеялки за директна сеитба на слети култури; Продълбочители - Artiglio; Почвообработващи агрегати - Granchio.

Сеялките с марката ГАСПАРДО се конструират и произвеждат в централата на фирмата в Морсано ал Таляменто - Италия, а почвообработващата техника - в завода на фирмата в Румъния. Освен тези два завода МАСКИО ГАСПАРДО имат фабрики в почти целия свят, за да могат да реагират възможно най-бързо на изискванията на пазара. Динамичната новаторска фирмена философия е преследвана с голям успех от братя Маскио през последните години. Техниката ГАСПАРДО се разработва от експерт-инженери с помощта на най-съвременни компютърни програми за дизайн и триизмерни симулации, които скъсяват времето за разработка на даден продукт и позволяват на инженерите да идентифицират и разрешат потенциални проблеми и рискове в много ранен етап.

Дългият живот на продуктите с марката ГАСПАРДО се гарантира от осъществяването на специални манипулации и уникална в своя клас система за боядисване на детайлите на принципа на катафорезата. Успоредно с модерните технологични подходи, ГАСПАРДО отдава приоритетна важност на прецизните ръчни операции и механичното сглобяване. Затова фирмата постоянно осигурява задълбочено обучение и опреснителни курсове за повишаване на производителността и професионалните умения на своите служители.