English
3 2 1 НОВИНИ

МЗХ отваря мярка 121 от старата ПРСР

МЗХ отваря мярка 121 от старата ПРСР

Новината за отваряне на мярка 121 изненада земеделците в цяла България, но получава тяхната подкрепа. Остава въпросът дали могат да реагират бързо с проекти....

Преместихме се на нов адрес

Преместихме се на нов адрес

Фирмата премести офисите си на нов адрес в София...

Ново съобщение на ДФЗ във връзка с документите за кандидатстване по подмярка 4.1

Ново съобщение на ДФЗ във връзка с документите за кандидатстване по подмярка 4.1

ДФЗ излезе с ново съобщение във връзка с публикуваните на страницата на фонда документи за кандидатстване по подмярка 4.1...

Начало » За нас

ЗА НАС


ВАНТО ТРЕЙД АУТО АД

КОМПЛЕКСНО ОБЕЗПЕЧАВАНЕ НА ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ СТОПАНСТВА С МАШИНИ, СЕРВИЗ И РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ

   
    • Официален вносител на земеделска техника от водещи европейски производители - продажба, сервиз, резервни части
    • Сервиз на селскостопанска техника и леки автомобили; резервни части и аксесоари
    • Вносител на масла  и смазочни продукти на фирма PETRONAS LUBRICANTS

 

Централна база на Вантотрейд Ауто АД - София


 
Ванто Трейд Ауто е основана през 1990 г. като една от първите частни фирми в автомобилния бизнес у нас и вносител с изключителни права на концерна FIAT AUTO за България. Председателят на СД - Тодор Николов е един от основателите на СВАБ (Съюз на вносителите на автомобили в България) и БАВАТ (Българска Асоциация на Вносителите на Агро Техника – сега БАТА АГРО) и техен пръв председател.

През годините на прохождащата пазарна икономика в България, Ванто Трейд Ауто се наложи на нашия пазар като сигурен партньор на своите клиенти. Фирмата изгради първия най-голям, не само за България, но и за региона, модерен търговско-сервизен център. Ванто Трейд Ауто е първата частна фирма, която през 1992 г. започва внос на тежкотоварни автомобили в България като оторизиран дилър на италианския гигант IVECO.


От 1997 г. до март 2013 г., фирмата е официален вносител на земеделската техника New Holland. За да отговори на изискванията на своите клиенти и в унисон с мотото, под което развива своята дейност, Ванто Трейд Ауто работи съвместно с много от водещите европейски производители в областта на прикачния инвентар и производството на машини за оборудване на съвременни земеделски стопанства - Gregoire Besson, Gaspardo, BERTHOUD, Breviglieri, OMA, BICCHI, Fantini, Sigma 4, Gallignani, Eurospand, ILPER, Berti, Seko, Nardi и много други.


отлично качество на търговско и сервизно обслужване


Изградената от години дилърска мрежа е една от най-ефективно работещите сервизни структури в сектора. Офисите на нашите дилъри, разположени в градовете Добрич, Плевен, Пловдив, Русе, Сливен, София, Стара Загора и Ямбол подпомагат и улесняват клиентите в закупуването и поддържането на земеделската техника. По този начин необходимото оборудване е винаги наблизо. Където и да работите, каквото и да произвеждате. За всички машини, които Ванто Трейд Ауто предлага на българския пазар, е осигурен гаранционен и извънгаранционен сервиз и оригинални резервни части.

Изгодните лизингови условия, съвместната дейност с различни банкови и финансови институции също допринасят за по-гъвкавото обслужване на клиентите.

 

Благодарим Ви за посещението на нашата интернет страница. Надяваме се, че ще намерите интересна и полезна информация. При необходимост винаги може да се свържете с нас и по телефона, да ни изпратите имейл или да посетите офисите ни.

ЗА КОНТАКТ