English
3 2 1 НОВИНИ

МЗХ отваря мярка 121 от старата ПРСР

МЗХ отваря мярка 121 от старата ПРСР

Новината за отваряне на мярка 121 изненада земеделците в цяла България, но получава тяхната подкрепа. Остава въпросът дали могат да реагират бързо с проекти....

Преместихме се на нов адрес

Преместихме се на нов адрес

Фирмата премести офисите си на нов адрес в София...

Ново съобщение на ДФЗ във връзка с документите за кандидатстване по подмярка 4.1

Ново съобщение на ДФЗ във връзка с документите за кандидатстване по подмярка 4.1

ДФЗ излезе с ново съобщение във връзка с публикуваните на страницата на фонда документи за кандидатстване по подмярка 4.1...

3 2 1 ОФЕРТА НА МЕСЕЦА

Плуг Gregoire Besson, модел R41

Плуг Gregoire Besson, модел R41

Навесни, обръщателни 4 и 5 корпусни плугове с лентови отметателни дъски от склад.

Употребяван зърнокомбайн New Holland, модел СХ8090

Употребяван зърнокомбайн New Holland, модел СХ8090

Сеялка за директна сеитба GASPARDO, модел GIGANTE 600

Сеялка за директна сеитба GASPARDO, модел GIGANTE 600

Начало » За нас

ЗА НАС


ВАНТО ТРЕЙД АУТО АД

КОМПЛЕКСНО ОБЕЗПЕЧАВАНЕ НА ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ СТОПАНСТВА С МАШИНИ, СЕРВИЗ И РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ

   
    • Официален вносител на земеделска техника от водещи европейски производители - продажба, сервиз, резервни части
    • Сервиз на селскостопанска техника и леки автомобили; резервни части и аксесоари
    • Вносител на масла  и смазочни продукти на фирма PETRONAS LUBRICANTS

 

Централна база на Вантотрейд Ауто АД - София


 
Ванто Трейд Ауто е основана през 1990 г. като една от първите частни фирми в автомобилния бизнес у нас и вносител с изключителни права на концерна FIAT AUTO за България. Председателят на СД - Тодор Николов е един от основателите на СВАБ (Съюз на вносителите на автомобили в България) и БАВАТ (Българска Асоциация на Вносителите на Агро Техника – сега БАТА АГРО) и техен пръв председател.

През годините на прохождащата пазарна икономика в България, Ванто Трейд Ауто се наложи на нашия пазар като сигурен партньор на своите клиенти. Фирмата изгради първия най-голям, не само за България, но и за региона, модерен търговско-сервизен център. Ванто Трейд Ауто е първата частна фирма, която през 1992 г. започва внос на тежкотоварни автомобили в България като оторизиран дилър на италианския гигант IVECO.


От 1997 г. до март 2013 г., фирмата е официален вносител на земеделската техника New Holland. За да отговори на изискванията на своите клиенти и в унисон с мотото, под което развива своята дейност, Ванто Трейд Ауто работи съвместно с много от водещите европейски производители в областта на прикачния инвентар и производството на машини за оборудване на съвременни земеделски стопанства - Gregoire Besson, Gaspardo, BERTHOUD, Breviglieri, OMA, BICCHI, Fantini, Sigma 4, Gallignani, Eurospand, ILPER, Berti, Seko, Nardi и много други.


отлично качество на търговско и сервизно обслужване


Изградената от години дилърска мрежа е една от най-ефективно работещите сервизни структури в сектора. Офисите на нашите дилъри, разположени в градовете Добрич, Плевен, Пловдив, Русе, Сливен, София, Стара Загора и Ямбол подпомагат и улесняват клиентите в закупуването и поддържането на земеделската техника. По този начин необходимото оборудване е винаги наблизо. Където и да работите, каквото и да произвеждате. За всички машини, които Ванто Трейд Ауто предлага на българския пазар, е осигурен гаранционен и извънгаранционен сервиз и оригинални резервни части.

Изгодните лизингови условия, съвместната дейност с различни банкови и финансови институции също допринасят за по-гъвкавото обслужване на клиентите.

 

Благодарим Ви за посещението на нашата интернет страница. Надяваме се, че ще намерите интересна и полезна информация. При необходимост винаги може да се свържете с нас и по телефона, да ни изпратите имейл или да посетите офисите ни.

ЗА КОНТАКТ