English
3 2 1 НОВИНИ

МЗХ отваря мярка 121 от старата ПРСР

МЗХ отваря мярка 121 от старата ПРСР

Новината за отваряне на мярка 121 изненада земеделците в цяла България, но получава тяхната подкрепа. Остава въпросът дали могат да реагират бързо с проекти....

Преместихме се на нов адрес

Преместихме се на нов адрес

Фирмата премести офисите си на нов адрес в София...

Ново съобщение на ДФЗ във връзка с документите за кандидатстване по подмярка 4.1

Ново съобщение на ДФЗ във връзка с документите за кандидатстване по подмярка 4.1

ДФЗ излезе с ново съобщение във връзка с публикуваните на страницата на фонда документи за кандидатстване по подмярка 4.1...

3 2 1 ОФЕРТА НА МЕСЕЦА

Употребяван трактор CASE, модел Farmall 115A

Употребяван трактор CASE, модел Farmall 115A

Сеялка за директна сеитба GASPARDO, модел GIGANTE 600

Сеялка за директна сеитба GASPARDO, модел GIGANTE 600

Плуг Gregoire Besson, модел R41

Плуг Gregoire Besson, модел R41

Навесни, обръщателни 4 и 5 корпусни плугове с лентови отметателни дъски от склад.

Начало » За PRONAR

ЗА PRONAR

PRONAR Sp. z o.o. разположена в Narew (регион Podlaskie) е един от най-големите производители на земеделски машини в Полша. Фирмата се е превърнала в една от най-динамично развиващите се компании врегиона, заемаща много висока позиция в класацията на 500-те най големи компании в Полша, със своите 1600 работници. Производството се извършва в няколко завода, всички разположени в регион Подлаские и по-точно в Нарев, Страбла и Наревка. Инвестиционните планове на фирмата предвиждат и отваряне на нови промишлени звена, специализирани в сегмента на специфични земеделски машини. Множеството бизнес партньри в цял свят, представляват и осигуряват присъствието на PRONAR на международните пазари. Големият успех на марката се дължи на професионализма и посветеността на управляващи и служители, на модерните производствени методи, високите стандарти за качество, иновативните технологични решения и оригинална гама от продукти. Предложенията от PRONAR се състоят от диференцирани пакети от подходящи системи и решения за модерно земеделие, общинската администрация и транспорт по пътищата, проектирани за специфичните нужди на клиентите, които работят дори и в най-трудните условия ден след ден, година след година.

 

Освен основната си дейност, свързана с промишления монтаж на земеделска техника, PRONAR са посветени и на производството и продажбата на машини за комуналните дейности, горското стопанство, процесите по изграждане и ремонт на пътища. Универсалното оборудване, което предлагат е подходящо за работа както в специализирани фирми, така и от физически лица.

 

Ванто Трейд Ауто си партнира с полската фирма ПРОНАР в сектора на машини за комуналните дейности: трактори за общински цели, четки за почистване на пътищата, гребла за сняг, контейнери за съхранение на боклук, машини за почистване на трева, храсти и канавки по продължение на пътищата.

SNOW BLOWER PRONAR OW 1,5