English
3 2 1 НОВИНИ

МЗХ отваря мярка 121 от старата ПРСР

МЗХ отваря мярка 121 от старата ПРСР

Новината за отваряне на мярка 121 изненада земеделците в цяла България, но получава тяхната подкрепа. Остава въпросът дали могат да реагират бързо с проекти....

Преместихме се на нов адрес

Преместихме се на нов адрес

Фирмата премести офисите си на нов адрес в София...

Ново съобщение на ДФЗ във връзка с документите за кандидатстване по подмярка 4.1

Ново съобщение на ДФЗ във връзка с документите за кандидатстване по подмярка 4.1

ДФЗ излезе с ново съобщение във връзка с публикуваните на страницата на фонда документи за кандидатстване по подмярка 4.1...

3 2 1 ОФЕРТА НА МЕСЕЦА

Плуг Gregoire Besson, модел R71

Плуг Gregoire Besson, модел R71

Навесни, обръщателни 5 корпусни плугове с гладки отметателни дъски от склад.

Употребяван зърнокомбайн New Holland, модел CR9080

Употребяван зърнокомбайн New Holland, модел CR9080

Сеялка за директна сеитба GASPARDO, модел GIGANTE 600

Сеялка за директна сеитба GASPARDO, модел GIGANTE 600

Начало » За ЕNOROSSI

ЗА ЕNOROSSI

 

 

 

 

 

 

 

Enoagricola Rossi s.r.l. започва своята дейност на 4 януари 1982 година, като резултат от желанието на партньорите в нея да продължат работата на предишното машинно предприятие, работещо в областта на земеделието. В началото на обновената си дейност се налага да полагат много усилия, за да  се справят с конкуренцията, а до края на 80-те години вече са увеличили значително оборота си, основно благодарение на италианският пазар.


В началото на 90-те години, се взима стратегическото решение да се развиват и международни пазари, особено в Северна Америка. Това довежда до преразпределение на предлаганите продукти, големи инвестиции за допълнителни ресурси в разработването, промотирането и създаването на нова търговска мрежа.


Сега фирмата може да предложи следните видове машини:


Оборудване за сенопроизводството, включително големи машини, които се прилагат както в Италия, така и в други държави, където фермерите събират много сено и имат нужда от техника за автоматизиране на процеса;


Почвообработващи машини и земекопна техника, предназначени предимно за малки стопанства и за лични цели;


Системи за производство на олио с различен произход, които също са предназначени за малки стопанства, които имат ограничена необходимост, но в същото време искат да извършват дейностите от целия процес при тях на място.

 


В момента фирмата работи с повече от 45 служители в Италия и си партнира с множество доставчици, които произвеждат влаганите компоненти посредством нови технологии в отливането на стоманата, лазарно заваряване и др. топлинни обработки.

Успешно посрещат предизвикателството на международните пазари и глобализацията, които не подминават бизнеса със земеделска техника, особено на северноамериканския пазар. Днес, фирмата продължава да води търговска политика, ориентирана към качеството и фокусирана върху нуждите и очакванията на крайния потребител и особено високите нива на адаптираност на машините към нуждите на всяко стопанство. Благодарение на това, ЕНОАГРИКОЛА РОССИ изнася 80% от своята продукция в САЩ, присъства на пазарите на Южна Африка, Латинска Америка и Австралия, като едновременно с това продължава да бъде един от основните производители за италианския и европейския пазари.

 

Enorossi се представлява от собствена структура в следните държави: САЩ, Мароко, Русия и Китай.