English
3 2 1 НОВИНИ

МЗХ отваря мярка 121 от старата ПРСР

МЗХ отваря мярка 121 от старата ПРСР

Новината за отваряне на мярка 121 изненада земеделците в цяла България, но получава тяхната подкрепа. Остава въпросът дали могат да реагират бързо с проекти....

Преместихме се на нов адрес

Преместихме се на нов адрес

Фирмата премести офисите си на нов адрес в София...

Ново съобщение на ДФЗ във връзка с документите за кандидатстване по подмярка 4.1

Ново съобщение на ДФЗ във връзка с документите за кандидатстване по подмярка 4.1

ДФЗ излезе с ново съобщение във връзка с публикуваните на страницата на фонда документи за кандидатстване по подмярка 4.1...

Начало » За Gallignani

ЗА GALLIGNANI

 

Италианската фирма Gallignani e производител на сламопреси, балировачна и опаковъчна техника.

Галиняни се превръща във водеща фирма на важните международни пазари на петте континента. Стратегически фирмата разработва две структури за продажбите с цел защитаване на пазарите - италианския и международния. Благодарение на програмите си за развитие и разширяването на управленските екипи, отделите за продажба на фирмата се разрастват и се изгражда широка дилърска мрежа в цяла Италия. Особено важно е партньорството на фирмата с най-високо квалифицирани дистрибутори.

Фирмата отчита постоянен ръст в продажбите с износ, възлизащ на 70% от това увеличение. Заводите й са разположени на площ от 12.3 хектара, от които 45 хил.кв.м. са покрити. Във фирмата работят 250 висококвалифицирани работници. Всичко това я прави водеща в Италия в производството на балировъчна техника и я поставя сред 5-те най-добри в света.

Благодарение на постепенното разработване на нови пазари, днес продуктите на фирма Галиняни са познати в повече от 50 държави, включително в Далечния Изток, Китай, Южна Америка и се засилва присъствието им в Европа, Канада и Североизточна Америка.

Групата GALLIGNANI включва:

 

- Gallignani Semina s.r.l. - специализирана в проектирането, производството и продажбите на пневматични сеялки за прецизна сеитба.
- Sigma 4 s.p.a - водещ производител на челни товарачи и булдозерни дъски в Италия
- Gallignani France s.a.r.l. - търговски клон във Франция

Чрез механизиране на производствения процес, фирма Галиняни ускорява различните фази на селскостопанска дейност от засяването до прибирането на готовата продукция.

 

Подразделение Сено: проектира, произвежда и продава балировъчна техника за кръгли, паралелепипедни и малки бали. Машини за опаковане на нормални и малки бали. Машини за балиране на фураж и слама.
Подразделение Плодове и зеленчуци: Специализирано в машини за прибиране на плодове и зеленчуци (в частност домати и зелен фасул), гроздоприбираща техника и оборудване за резитба.
Търговско подразделение: продават продукти, допълващи машините на Галиняни - сенообръщачки, сеносъбирачки, косачки и др.
Подразделение Сеялки: Проектира, произвежда и продава пълна гама от пневматични сеялки за прецизно засяване.
Сигма 4 :  Специализирани в производството на челни товарачи, булдозерни дъски и обратни лопати за работа с трактори.

 

Линк към представяне на фирмата (на английски език)