English
3 2 1 НОВИНИ

МЗХ отваря мярка 121 от старата ПРСР

МЗХ отваря мярка 121 от старата ПРСР

Новината за отваряне на мярка 121 изненада земеделците в цяла България, но получава тяхната подкрепа. Остава въпросът дали могат да реагират бързо с проекти....

Преместихме се на нов адрес

Преместихме се на нов адрес

Фирмата премести офисите си на нов адрес в София...

Ново съобщение на ДФЗ във връзка с документите за кандидатстване по подмярка 4.1

Ново съобщение на ДФЗ във връзка с документите за кандидатстване по подмярка 4.1

ДФЗ излезе с ново съобщение във връзка с публикуваните на страницата на фонда документи за кандидатстване по подмярка 4.1...

3 2 1 ОФЕРТА НА МЕСЕЦА

Употребяван зърнокомбайн New Holland, модел CR9080

Употребяван зърнокомбайн New Holland, модел CR9080

Употребяван трактор CASE, модел Farmall 115A

Употребяван трактор CASE, модел Farmall 115A

Плуг Gregoire Besson, модел R71

Плуг Gregoire Besson, модел R71

Навесни, обръщателни 5 корпусни плугове с гладки отметателни дъски от склад.

Начало » За Breviglieri

ЗА BREVIGLIERI

 

Италианската фирма Breviglieri e производител на активни брани, фрези, активни култиватори, сечки и други специализирани почвообработващи машини.

Защо Бревилиери е най-добрият избор?


По-ниска мощност на тракторите

Конструкцията на "работния орган" и специфичната форма на ножовете са резултат от доказан опит и полеви тестове и са специално създадени от инженерния отдел на Бревилиери. Това позволява при работа да бъдат намалени сблъсъкът с повърхността на почвата и разходът на мощност и следователно да се постигне най-добро разбиване на буците пръст.
Полевите тестове доказват отново и отново, че техниката на Бревилиери дава най-висока производителност на единица к.с. Това води до съществена икономия на гориво на обработваем хектар, което означава най-висока производителност за единица време.

 

Проучвания, развитие и контрол през различните производствени фази:

Скоростните кутии, ножодържачите и въртящите механизми са специално конструирани от инженерния отдел на Бревилиери. Произвеждат се в нашия завод като внимателно се проверяват качеството и техническите им свойства във всеки етап от производството. Това решение да запазим стриктно в завода производството и контрола на повечето от "най-важните" технически и стратегически компоненти показва колко много се държи на качеството в компанията ни.

 

Специфични свойства на техниката
Подмяната на ножовете е улеснена с употребата на специална двуглава гайка, което премахва необходимостта от използване на гаечни ключове на неудобни за достъп места и намалява времето за поддръжка и ремонт! Главите на фиксиращите болтове са също защитени от износване чрез специална пресована пластина.Благодарение на "b-fast", патентованата нова система за бърза подмяна на износените ножове се предлага за цялата "top" - линия на Бревилиери и дава възможност за бърза и безопасна подмяна на ножовете направо на полето. Тази уникална по рода си опция гарантира пълна заменяемост в сравнение с традиционната система и може да бъде използвана както при старите, така и при новите модели.

 

Безопасност при работа

Изключително здрав стоманен пръстен около ножодържача предпазва ротора от камъни. Захванат е директно върху основата на ножодържача. Това гарантира безопасност на въртящите елементи, предпазвайки ги от изхвърлени камъчета, железни парчета, тел и др., както и от залепване на растителни остатъци и други чужди тела, които се намират в почвата.

 

Заменяемост

Това е ключовата дума за производствената концепция на Бревилиери. Конструкторската концепция отчита нуждите на всеки оператор да съставя и да нагажда машината съгласно специфичните изисквания. Затова голяма част от основните аксесоари и компоненти са заменяеми: в случая с различни типове валяци /CAGE, SPIKED, PACKER, CRUMBLING и COIL/, които много често са стандартизирани и напълно заменяеми.

 

Подвижност

Оперативните разходи /часове за обработен хектар/ допълнително намаляват и от свързването на активната брана със сеялка /посредством хидравлични или механични връзки/, като по този начин се получава истинско "работно място".

Добре известно е, че комбинираната работа позволява да се извършват две операции с едно минаване, което значително намалява оперативните разходи /време и гориво/ и ограничава отрицателния ефект от утъпкване на почвата при повторно преминаване на трактора.

 

Осъвременяване
Работните ширини на активните брани Бревилиери са съобразени с най-съвременните правни наредби/изисквания/относно пътния транспорт и свързаните с него разрешени транспортни ширини, при стриктно спазване на сегашното законодателство на Европейския съюз. Всички модели от 3 метра нагоре отговарят напълно на разрешените размери за пътен транспорт.


За всякаква допълнителна или по-подробна информация можете да се обърнете към офиса ни - тел. 02/ 975 31 68.

За нас е удоволствие да си партнираме!