English
3 2 1 НОВИНИ

МЗХ отваря мярка 121 от старата ПРСР

МЗХ отваря мярка 121 от старата ПРСР

Новината за отваряне на мярка 121 изненада земеделците в цяла България, но получава тяхната подкрепа. Остава въпросът дали могат да реагират бързо с проекти....

Преместихме се на нов адрес

Преместихме се на нов адрес

Фирмата премести офисите си на нов адрес в София...

Ново съобщение на ДФЗ във връзка с документите за кандидатстване по подмярка 4.1

Ново съобщение на ДФЗ във връзка с документите за кандидатстване по подмярка 4.1

ДФЗ излезе с ново съобщение във връзка с публикуваните на страницата на фонда документи за кандидатстване по подмярка 4.1...

3 2 1 ОФЕРТА НА МЕСЕЦА

Употребяван зърнокомбайн New Holland, модел CR9080

Употребяван зърнокомбайн New Holland, модел CR9080

Плуг Gregoire Besson, модел R41

Плуг Gregoire Besson, модел R41

Навесни, обръщателни 4 и 5 корпусни плугове с лентови отметателни дъски от склад.

Трактор BCS, без кабина

Трактор BCS, без кабина

Начало » За Breviglieri

ЗА BREVIGLIERI

 

Италианската фирма Breviglieri e производител на активни брани, фрези, активни култиватори, сечки и други специализирани почвообработващи машини.

Защо Бревилиери е най-добрият избор?


По-ниска мощност на тракторите

Конструкцията на "работния орган" и специфичната форма на ножовете са резултат от доказан опит и полеви тестове и са специално създадени от инженерния отдел на Бревилиери. Това позволява при работа да бъдат намалени сблъсъкът с повърхността на почвата и разходът на мощност и следователно да се постигне най-добро разбиване на буците пръст.
Полевите тестове доказват отново и отново, че техниката на Бревилиери дава най-висока производителност на единица к.с. Това води до съществена икономия на гориво на обработваем хектар, което означава най-висока производителност за единица време.

 

Проучвания, развитие и контрол през различните производствени фази:

Скоростните кутии, ножодържачите и въртящите механизми са специално конструирани от инженерния отдел на Бревилиери. Произвеждат се в нашия завод като внимателно се проверяват качеството и техническите им свойства във всеки етап от производството. Това решение да запазим стриктно в завода производството и контрола на повечето от "най-важните" технически и стратегически компоненти показва колко много се държи на качеството в компанията ни.

 

Специфични свойства на техниката
Подмяната на ножовете е улеснена с употребата на специална двуглава гайка, което премахва необходимостта от използване на гаечни ключове на неудобни за достъп места и намалява времето за поддръжка и ремонт! Главите на фиксиращите болтове са също защитени от износване чрез специална пресована пластина.Благодарение на "b-fast", патентованата нова система за бърза подмяна на износените ножове се предлага за цялата "top" - линия на Бревилиери и дава възможност за бърза и безопасна подмяна на ножовете направо на полето. Тази уникална по рода си опция гарантира пълна заменяемост в сравнение с традиционната система и може да бъде използвана както при старите, така и при новите модели.

 

Безопасност при работа

Изключително здрав стоманен пръстен около ножодържача предпазва ротора от камъни. Захванат е директно върху основата на ножодържача. Това гарантира безопасност на въртящите елементи, предпазвайки ги от изхвърлени камъчета, железни парчета, тел и др., както и от залепване на растителни остатъци и други чужди тела, които се намират в почвата.

 

Заменяемост

Това е ключовата дума за производствената концепция на Бревилиери. Конструкторската концепция отчита нуждите на всеки оператор да съставя и да нагажда машината съгласно специфичните изисквания. Затова голяма част от основните аксесоари и компоненти са заменяеми: в случая с различни типове валяци /CAGE, SPIKED, PACKER, CRUMBLING и COIL/, които много често са стандартизирани и напълно заменяеми.

 

Подвижност

Оперативните разходи /часове за обработен хектар/ допълнително намаляват и от свързването на активната брана със сеялка /посредством хидравлични или механични връзки/, като по този начин се получава истинско "работно място".

Добре известно е, че комбинираната работа позволява да се извършват две операции с едно минаване, което значително намалява оперативните разходи /време и гориво/ и ограничава отрицателния ефект от утъпкване на почвата при повторно преминаване на трактора.

 

Осъвременяване
Работните ширини на активните брани Бревилиери са съобразени с най-съвременните правни наредби/изисквания/относно пътния транспорт и свързаните с него разрешени транспортни ширини, при стриктно спазване на сегашното законодателство на Европейския съюз. Всички модели от 3 метра нагоре отговарят напълно на разрешените размери за пътен транспорт.


За всякаква допълнителна или по-подробна информация можете да се обърнете към офиса ни - тел. 02/ 975 31 68.

За нас е удоволствие да си партнираме!