English
3 2 1 НОВИНИ

МЗХ отваря мярка 121 от старата ПРСР

МЗХ отваря мярка 121 от старата ПРСР

Новината за отваряне на мярка 121 изненада земеделците в цяла България, но получава тяхната подкрепа. Остава въпросът дали могат да реагират бързо с проекти....

Преместихме се на нов адрес

Преместихме се на нов адрес

Фирмата премести офисите си на нов адрес в София...

Ново съобщение на ДФЗ във връзка с документите за кандидатстване по подмярка 4.1

Ново съобщение на ДФЗ във връзка с документите за кандидатстване по подмярка 4.1

ДФЗ излезе с ново съобщение във връзка с публикуваните на страницата на фонда документи за кандидатстване по подмярка 4.1...

3 2 1 ОФЕРТА НА МЕСЕЦА

Сеялка за директна сеитба GASPARDO, модел GIGANTE 600

Сеялка за директна сеитба GASPARDO, модел GIGANTE 600

Трактор BCS, без кабина

Трактор BCS, без кабина

Плуг Gregoire Besson, модел R41

Плуг Gregoire Besson, модел R41

Навесни, обръщателни 4 и 5 корпусни плугове с лентови отметателни дъски от склад.

Начало » За BERTHOUD

ЗА BERTHOUD

Пръскачки БЕРТУ

 

 

 

 

Френската фирма BERTHOUD e един от водещите производители на навесни, прикачни и самоходни пръскачки.

 

Фирмата е създадена през 1895 г. Естествено от тогава до сега продуктите им претърпяват много промени. Почти 120 години BERTHOUD са на пазара и са между основните производители на пръскачки в Европа. За този период инженерите на фирмата са разработили значителен брой иновации и са регистрирали патенти за тях. В производството на новите машини годишно се влагат средно 4 нови патентовани технологии и се внедряват съвременни технологии, които значително подобряват работния процес. Това, както и добре развитата дилърска мрежа, позволяват на фирмата да произвежда 2500 машини годишно. Внушителна цифра, която сама по себе си е още един показател за търсенето и качеството на предлаганите технологии.

 

Особенна популярност през последните години, фирмата получи заради новите модели самоходни пръскачки, които са все по-разпространени в Европа. Друг успешен сегмент в производството на BERTHOUD са специализираните пръскачки за лозарство, които могат да бъдат агрегатирани към самоходни гроздокомбайни. В тясно сътрудничество с New Holland, френските специалисти са разработили модул, който само за 10 минути се монтира и демонтира върху самоходното шаси на гроздокомбайните.

Широка гама навесни и прикачни пръскачки допълва списъка с моделите, производство на френската фирма, които дават решения на земеделските стопани в борбата с вредителите по растенията.

 

Фирма Ванто Трейд Ауто АД предлага на своите клиенти пълната гама машини за растителна защита с фрненската марка BERTHOUD.