English
3 2 1 НОВИНИ

МЗХ отваря мярка 121 от старата ПРСР

МЗХ отваря мярка 121 от старата ПРСР

Новината за отваряне на мярка 121 изненада земеделците в цяла България, но получава тяхната подкрепа. Остава въпросът дали могат да реагират бързо с проекти....

Преместихме се на нов адрес

Преместихме се на нов адрес

Фирмата премести офисите си на нов адрес в София...

Ново съобщение на ДФЗ във връзка с документите за кандидатстване по подмярка 4.1

Ново съобщение на ДФЗ във връзка с документите за кандидатстване по подмярка 4.1

ДФЗ излезе с ново съобщение във връзка с публикуваните на страницата на фонда документи за кандидатстване по подмярка 4.1...

3 2 1 ОФЕРТА НА МЕСЕЦА

Употребяван зърнокомбайн New Holland, модел CR9080

Употребяван зърнокомбайн New Holland, модел CR9080

Употребяван трактор CASE, модел Farmall 115A

Употребяван трактор CASE, модел Farmall 115A

Плуг Gregoire Besson, модел R71

Плуг Gregoire Besson, модел R71

Навесни, обръщателни 5 корпусни плугове с гладки отметателни дъски от склад.

Начало » За Maschio Gaspardo

ЗА MASCHIO GASPARDO

 

 

 


През 1964 година братята Maschio, които са били занаятчии, основават фирмата в обора на тяхната къща в Камподарсего, Италия. Развитието й през годините е било постепенно и продължително, обаче придобиването на Gaspardo през 1994 година се явява фундаментална и повратна точка за разширяването на гамата продукти и осигурява нови хоризонти на растеж. Днес, групата Maschio Gaspardo присъства по целия свят с 10 филиала и 7 производствени завода, а така също изнася пълната гама от машини, които произвежда, в повече от 100 държави.

 

В наши дни италианската фирма Maschio Gaspardo е производител на различни видове сеялки и почвообработваща техника. Техниката с марка GASPARDO е лидер при прецизната и директната сеитба! Фирмата произвежда машини с тази марка основно в следните групи техника: Сеялки за слети култури; Сеялки за окопни култури; Сеялки за директна сеитба на слети култури; Продълбочители - Artiglio; Почвообработващи агрегати - Granchio.

Сеялките с марката ГАСПАРДО се конструират и произвеждат в централата на фирмата в Морсано ал Таляменто - Италия, а почвообработващата техника - в завода на фирмата в Румъния. Освен тези два завода МАСКИО ГАСПАРДО имат фабрики в почти целия свят, за да могат да реагират възможно най-бързо на изискванията на пазара. Динамичната новаторска фирмена философия е преследвана с голям успех от братя Маскио през последните години. Техниката ГАСПАРДО се разработва от експерт-инженери с помощта на най-съвременни компютърни програми за дизайн и триизмерни симулации, които скъсяват времето за разработка на даден продукт и позволяват на инженерите да идентифицират и разрешат потенциални проблеми и рискове в много ранен етап.

Дългият живот на продуктите с марката ГАСПАРДО се гарантира от осъществяването на специални манипулации и уникална в своя клас система за боядисване на детайлите на принципа на катафорезата. Успоредно с модерните технологични подходи, ГАСПАРДО отдава приоритетна важност на прецизните ръчни операции и механичното сглобяване. Затова фирмата постоянно осигурява задълбочено обучение и опреснителни курсове за повишаване на производителността и професионалните умения на своите служители.